Om mig – og Gravisi

I over 20 år har jeg brugt tegninger i min arbejde som virksomheds- og proceskonsulent, facilitator og som underviser på blandt andet Erhvervsakademi Sjælland, hvor jeg underviser i ledelse, organisation, strategi, coaching og beslægtede fag.

Her har jeg oplevet, hvordan grafisk visualisering øger indlæringen, engagementet og udbyttet – og det var dette, der var hovedmotivationen for at starte Gravisi.

Udover mit professionelle virke i Gravisi, som virksomhedskonsulent og underviser er jeg også aktiv i spejderbevægelsen, hvor jeg underviser voksne i ledelse på nationalt niveau – og er derudover aktiv i forskellige bestyrelser, bl.a. på Produktionsskole K-U-B-A* i København.

Gravisi så dagens lys i foråret 2015 – født på en drøm om at lære andre at bruge grafisk visualisering i deres formidling og kommunikation.
Og det er en kæmpe fornøjelse at se den drøm få liv og se den store forskel en enkelt dags kursus kan gøre ved deltagernes evne og lyst til at tegne og ved den måde, mine grafiske referater skaber nye dialoger og refleksioner.

Kontakt informationer

Gravisi IVS
Jesper Oehlenschläger
Jesper@gravisi.dk
Tlf. 28 26 16 11

CVR. Nr.: 21559148
Bank: Alm. Brand Bank

Jeg har altid tegnet – og hvis der ikke var papir tilgængeligt, så kunne enhver nogenlunde plan overflade bruges. Ikke altid til mine forældres udelte begejstring…

Efterfølgende blev det til en kursusrække som reklametegner på Reklamelinien i Århus tilbage i 90’erne (pre-mac tiden :)), og siden har jeg suppleret min uddannelse med en række merkonomfag og akademifag, en Diplomuddannelse i ledelse, en uddannelse i NLP, i Coaching, i Mediation samt en række andre kurser indenfor salg, ledelse, projektledelse og positiv psykologi, personprofiler – samt i Graphic Recording.

Hvis du er interesseret i at vide mere om mig og min baggrund, er du altid meget velkommen til at kigge på min LinkedIn-profil.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på jesper@gravisi.dk. 28261611 eller bruge kontaktformularen nedenfor:

    Jeg har tegnet for...

    Jeg har altid tegnet og siden 2015 har jeg tegnet professionelt for mange forskellige virksomheder og organisationer. Til højre kan du se nogle få af de opgaver jeg har løst.

    .. og mange andre gode mennesker