Illustrationer til PowerPointer, bøger, undervisningsmaterialer – og meget andet!

Det kan være en kamp at finde den helt rigtige illustration til din bog, plakat, PowerPoint præsentation – eller måske vil I gerne give jeres tilbud lidt ekstra kant og øge opmærksomhedsværdien?

Uanset hvad behovet er, så kan Gravisi hjælpe jer med illustrationer, der tager hensyn til blandt andet firmafarver og som samtidig rammer præcist i det, I ønsker at visualisere – og samtidig slipper I for at tænke på ophavsrettigheder til de billeder, I finder på nettet. Nu er det nemlig jeres tegning – og I kan gøre med den, hvad I har behov for.

Måske har I allerede en skitse og så tegner jeg den bare ”pæn” – men det kan også være, vi skal starte med at finde ud af, hvordan ”noget” skal symboliseres i jeres organisation.

Filerne kan leveres som indscannede håndtegnede filer eller som rentegnede filer i alle gængse billedformater samt Illustrator og Photoshop-formater.

Få tegnet dine illustrationer

Jeg har tegnet illustrationer for mange både foreninger, private og virksomheder. Kontakt mig på jesper@gravisi.dk og  tlf. 2826 1611 eller udfyld formularen så kontakter jeg jer. Så finder vi sammen den rigtige løsning for jer.

    Jeg har tegnet for...

    Jeg har altid tegnet og siden 2015 har jeg tegnet professionelt for mange forskellige virksomheder og organisationer. Til højre kan du se nogle få af de opgaver jeg har løst.

    .. og mange andre gode mennesker