Om mig – og Gravisi2018-11-30T10:47:55+00:00

Et firma, der vil lære voksne at tegne? Kan man leve af det?

Indrømmet – det var også min tanke, da nogle af mine kunder foreslog, at jeg skulle starte med at lære voksne at tegne! Men det gav alligevel mening – og det giver mere og mening for hver dag 🙂

Jeg har altid tegnet – og hvis der ikke var papir tilgængeligt, så kunne enhver nogenlunde plan overflade bruges. Ikke altid til mine forældres udelte begejstring…

Efterfølgende blev det til en kursusrække som reklametegner på Reklamelinien i Århus tilbage i 90’erne (pre-mac tiden :)), og siden har jeg suppleret min uddannelse med en række merkonomfag og akademifag, en Diplomuddannelse i ledelse, en uddannelse i NLP, i Coaching, i Mediation samt en række andre kurser indenfor salg, ledelse, projektledelse og positiv psykologi, personprofiler – samt i Graphic Recording.

I over 20 år har jeg brugt tegninger i min arbejde som virksomheds- og proceskonsulent, facilitator og som underviser på blandt andet Erhvervsakademi Sjælland, hvor jeg underviser i ledelse, organisation, strategi, coaching og beslægtede fag.
Her har jeg oplevet, hvordan grafisk visualisering øger indlæringen, engagementet og udbyttet – og det var dette, der var hovedmotivationen for at starte Gravisi.

Gravisi så dagens lys i foråret 2015 – født på en drøm om at lære andre at bruge grafisk visualisering i deres formidling og kommunikation.
Og det er en kæmpe fornøjelse at se den drøm få liv og se den store forskel en enkelt dags kursus kan gøre ved deltagernes evne og lyst til at tegne og ved den måde, mine grafiske referater skaber nye dialoger og refleksioner.

Navnet Gravisi er en sammentrækning af ordene Grafisk og Vision, og når det udtales på engelsk, har det en “lyd-lighed” med ordet Gravity, som betyder tyngdekraft. Og netop det er faktisk visionen for Gravisi – at lære voksne, professionelle formidlere at kommunikere grafisk med tyngde og kraft.<

Udover mit professionelle virke i Gravisi, som virksomhedskonsulent og underviser er jeg også aktiv i spejderbevægelsen, hvor jeg underviser voksne i ledelse på nationalt niveau – og er derudover aktiv i forskellige bestyrelser, bl.a. på Produktionsskole K-U-B-A* i København.

Hvis du er interesseret i at vide mere om mig og min baggrund, er du altid meget velkommen til at kigge på min LinkedIn-profil her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på
mail: jesper@gravisi.dk
mobil: 28261611

eller bruge kontaktformularen nedenfor

[contact-form-7 id=”484″ title=”Kontaktformular”]

Du er også meget velkommen til at abonnere på mit inspirationsbrev!

Her sender jeg ca. hver 6. uge en mail med tips og trick til grafisk visualisering – håber, du har lyst til at være med!

Du kan bruge dette link for at melde dig til