14 dages tegneudfordring i Corona-uge 1 og 2

//14 dages tegneudfordring i Corona-uge 1 og 2

14 dages tegneudfordring i Corona-uge 1 og 2

I de to første uger af Corona-lockdown lagde jeg dagligt en tegneudfordring ud på LinkedIn.

Det gav en hel del mere opmærksomhed, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig – over 150.ooo visninger og ca. 1.900 hjemmekontor-ramte, der fulgte opslaget – for slet ikke at tale om alle de skønne, tankevækkende og morsomme tegninger, der blev uploadet. Det blev en meget lang og uoverskuelig tråd og for at gøre den mere overskuelig, har jeg lagt alle udfordringerne over på Gravisis LinkedIn profil – og du er naturligvis meget velkommen til at lege med 🙂

I denne tredje uge i Corona-land vil jeg dagligt uploade en lille kort instruktionsvideo med tegnetips og tricks 🙂

God tegnelyst 🙂

By |2020-03-30T09:05:59+00:00marts 30th, 2020|Nyheder|Kommentarer lukket til 14 dages tegneudfordring i Corona-uge 1 og 2

About the Author: