Klar til Spejdernes Lejr i Sønderborg

//Klar til Spejdernes Lejr i Sønderborg

Klar til Spejdernes Lejr i Sønderborg

I morgen og hele uge 30 er Gravisi på spejderlejr – og hvilken lejr! Op imod 50.000 spejdere samles i Sønderborg til en uge fyldt med både traditionelle spejderaktiviteter og en masse nye. Bl.a. er jeg én af værterne i FABtown::CAFE, der udover lækker baristakaffe også byder på lasercuttere, 3D-printere, folieskærere, robotter, spiludvikling, foredrag – og hele tre introduktioner til Grafisk Visualisering. Derudover skal jeg lave grafisk referat af lejrens borgmesterbesøg samt tegne til dene store gudstjeneste, hvor op imod 30.000 deltager. Det er sandsynligvis det største live-publikum, jeg nogensinde kommer til at tegne foran 🙂  Og jeg glæder mig!

By |2017-10-11T17:54:06+00:00juli 20th, 2017|Nyheder|0 Comments

About the Author: